100% Безплатна доставка
100% Безплатна доставка

HUSQVARNA БОРО ТРЕЙД

Телефон за поръчки: 0887 857 505

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ

Моторен трион HUSQVARNA 120 Mark II

Моторен трион HUSQVARNA 120 Mark II

-5%
379.00 359.00 лв.
Промо
Моторна коса HUSQVARNA 128 R

Моторна коса HUSQVARNA 128 R

-5%
550.00 520.00 лв.
Промо
Акумулаторен тример HUSQVARNA 115iL KIT

Акумулаторен тример HUSQVARNA 115iL KIT

-9%
689.00 625.00 лв.
Промо
Моторна коса HUSQVARNA 553RS

Моторна коса HUSQVARNA 553RS

-4%
1 075.00 1 022.00 лв.
Промо